WO 27.01.21

Ongekende Evidenties

Rode Boom

Naar aanleiding van de geldende coronamaatregelen mogen secundaire scholen geen theater/filmbezoek organiseren. Deze voorstelling werd verplaatst naar volgend schooljaar.

In overleg met verschillende gezelschappen hebben we een alternatief aanbod uitgewerkt voor het secundair. De cultuurverantwoordelijke van je school werd hiervan op de hoogte gebracht. Ook interesse? Stuur een mailtje naar veerle@ccdeschakel.be en we spreken verder af.

 

Toeval bestaat niet. Of toch? Het woord 'toeval' heeft zoveel betekenissen dat ze elkaar opheffen en er een lege ruimte overblijft. Ongekende evidenties springt in die leegte met een mix van theater, muziek en mentalisme, waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen.

Opvallend: het mentalisme ligt in jouw handen terwijl de virtuoze contrabassist Joris Vanvinckenroye en Belgisch kampioen goochelen Kurt Demey op scène proberen te begrijpen wat toeval en synchroniciteit betekent. Als toeschouwer val je van de ene verbazing in de andere. Kom dat zien, je gelooft er niks van!

Leuk detail: Kurt Demey schopte het enkele seizoenen terug zowaar tot in de finale van Belgium’s Got Talent!

“Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Kurt Demey laat alles aan het toeval over. — Circusmagazine

--

Auteur, mentalisme, spel en scenografie: Kurt Demey - Compositie, muziek en spel: Joris Vanvinckenroye - Spel en dramaturgie: Frederika Del Nero - Spel: Benjamin Mouchette


www.rodeboom.be

DATUM WO 27 JAN. 2021
UUR 10:00
TITEL ONGEKENDE EVIDENTIES
UITVOERDER RODE BOOM
LOCATIE SCHOUWBURG
PRIJS €9
DOELGROEP 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR
GENRE THEATER