DI 26.03.24

Vuil

Het Wolk

Er is een meisje
een mooi meisje
een keurig meisje
een proper meisje

maar ze heeft een zak
een zak vol afval
een zak vol vuil
een vuilzak, zoals ze zeggen

Het meisje wil er van af,
van die vuilzak
hij stinkt en hij plakt

en het vuil zelf
het interesseert hem geen zak
of toch?

Het Wolk geeft een hilarisch smerige voorstelling voor de allerjongsten, vol met betoverende magie en schoonheid - op een vuilnisbelt! We transformeren het toneel letterlijk tot een stortplaats en nemen je mee op ontdekkingsreis in een nieuwe wereld, waar je de verborgen pracht en praal van afval kunt ontdekken. Vuil is de ster van de show - het blijft plakken en is beeldend krachtig!

 

Het Wolk brengt voorstellingen voor kinderen op een eigenzinnige, kritische, plezante, creatieve en duurzame manier. Ze tonen dagdagelijkse dingen en maken deze bijzonder door ze op een andere manier te benaderen. Niet voor niets een gezelschap dat zeer geliefd is bij kleuters en hun juffen/meesters. Dit seizoen zijn ze met twee producties te gast in De Schakel. Vuil richt zich tot de allerkleinste kleuters en Brok naar de ietsjes oudere. Maak je keuze volgens de maturiteit van je klasgroep.

--

van en met: Sarah Van Overwaelle en Bert Van Wymeersch - vormgeving: Sarah Van Overwaelle - decor: Bert Van Wymeersch - coaching: Danny Timmermans - muziek: Bert Van Wymeersch - lichtontwerp: Jonatan De Vroede - productie: Het WOLK - afbeelding: Tim De Backer

www.hetwolk.be  

DATUM DI 26 MRT. 2024
UUR 10:00
TITEL VUIL
UITVOERDER HET WOLK
LOCATIE SCHAKELBOX
PRIJS €7
DUUR 45M
DOELGROEP 1STE KLEUTER, 2DE KLEUTER
GENRE THEATER