DI 20.02.24

#RDKPJE

Brutaal Jong

#RDKPJE is als een koekje met een verrassende vulling.

Het bekende sprookje van Roodkapje wordt door BRUTAAL JONG omgetoverd tot een eigentijdse, woke, en geestige versie, met zelfgeschreven liedjes en een gekke tocht naar avontuur.

Roodkapje is het zat om altijd maar het lieve meisje te zijn en wil ook wel eens slim en moedig zijn zoals de Jager, of sterk en gevaarlijk zoals de Wolf. Ontdek hoe deze personages zichzelf heruitvinden en waar hun tocht naartoe leidt.

Als bonus staat de regisseur dit keer ook mee op scène als speler/muzikant. Het wordt weer een feestje, net als hun vorige voorstelling SSSST!, maar dan met een nieuw verhaal en frisse humor. Toen schreven ze een zeer behapbaar scenario in de directe taal die hen kenmerkt en ook nu weer gingen ze uit van de leefwereld van kinderen en hun soms bizarre maar voor hen zeer logische spelregels.

--

LESMAP niet beschikbaar

--

Concept, spel, tekst, muziek: Lieve Cornelis,  Steve De Schepper en Walter Janssens - Regie: Walter Janssens - Eindregie: Anouk David - Vormgeving: Walter Janssens, Anouk David en Jan Mergaert - Lichtontwerp en techniek: Jan Mergaert - Kostuum: Anouk David en Inge Coleman - Met dank aan: Minouche Van Laere, les ballets C de la B, Inge Coleman, Stad Gent/Cultuur Gent.

DATUM DI 20 FEB. 2024
UUR 14:00
TITEL #RDKPJE
UITVOERDER BRUTAAL JONG
LOCATIE SCHAKELBOX
PRIJS €7
DUUR 55M
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR
GENRE THEATER