DO 02.03.23 - UITVERKOCHT

Out of Chaos

Gravity & Other Myths

In november 2019 bracht dit wereldberoemde Australische circusgezelschap A Simple Space naar Waregem. Het werd een echte triomftocht met een jeugdcentrum vol enthousiaste scholieren.

In 2023 komen ze opnieuw naar Waregem afgezakt, nu met de voorstelling Out of Chaos in Waregem Expo. In deze voorstelling laten 8 topacrobaten zich begeleiden door één muzikant. Darcy Grant die instaat voor het concept en de regie, zoekt in deze voorstelling de grenzen van het pure circus op en kiest voor een beeldtaal waarin een strakke choreografie wordt toegevoegd aan de gekende Gravity & Other Myths-stijl. Het resultaat is een voorstelling die vertrekt uit een mooie esthetiek die finaal uitmondt in alweer een rollercoaster van virtuoze groepsacrobatie doorspekt met veel humor en muziek. Het is een regelrechte eer om ze terug bij ons te mogen ontvangen.

--

Spel: Martin Schreiber, Simon McClure, Lewis Rankin, Lisa Goldsworthy, Dylan Phillips, Amanda Lee, Emily Gare, Andre Augustus, Ekrem Phoenix (componist en muzikant) - Regie: Darcy Grant

--

Geen lesmap beschikbaar.

--

 

UITVERKOCHT!
DATUM DO 02 MRT. 2023
UUR 9:30
TITEL OUT OF CHAOS
UITVOERDER GRAVITY & OTHER MYTHS
LOCATIE EXTRA MUROS
DUUR 1U 45M
DOELGROEP 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR
GENRE CIRCUS, HUMOR