Extra bij BINTI – filmworkshop

JEF.

Al vloggend wil Binti de wereld veranderen. Samen met Elias maakt ze geëngageerde vlogs over okapi’s en via sociale media eist ze het recht op om te dromen, net zoals haar leeftijdsgenoten. In deze workshop ontdek je hoe je al vloggend een waardevolle impact kan creëren. In je naaste omgeving ga je op zoek naar iets waarin je verandering wilt brengen. Je gaat aan de slag met de iPad en maakt een geëngageerde vlog.

Indien dit past in de planning, kan deze workshop begeleid worden door regisseur Frederike Migom.

Let op, het is de bedoeling dat de deelnemers de film vooraf hebben bekeken. Klik hier om de film te reserveren.

 

--

Wie: filmdocent JEF. komt een hele dag naar school (de school zorgt voor: 2 klasgroepen (vm + nm)
Waar: op school
Max: 25 leelingen/begeleider

 

--

De school voorziet:

- op de dag van de workshop per begeleider een ruim lokaal met voldoende bereikbare stopcontacten en/of verdeeldozen, (enkele) tafels en stoelen aan de kant geschoven, tv met afstandsbediening en video-ingang OF beamer/smartboard met geluidsinstallatie. Het is altijd fijn als alles voor aanvang klaar staat.

- vooraf een afsluitbaar lokaal voor het materiaal. JEF voorziet al het nodige materiaal voor elk type workshop (camera’s, laptops, iPads, creamateriaal,…). Meestal wordt dit kort voor de workshop op de school geleverd. Gelieve het veilig op te bergen in een lokaal dat kan afgesloten worden en de nodige mensen hiervan te verwittigen.

UITVERKOCHT!
TITEL EXTRA BIJ BINTI – FILMWORKSHOP
UITVOERDER JEF.
PRIJS € 4,50/LEERLING; MINIMUM € 62/KLAS/BEGELEIDER
DUUR 3 UUR
DOELGROEP 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR