DI 08.03.22

Moenieworrienie

Collectief Verlof

‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel te veel doen. Samen zijn ze onderweg. Naar… ergens, waar zorgen niet bestaan. De bestemming is onduidelijk, maar ze hebben elkaar en ze zijn vastberaden er te geraken. Als dat maar goed komt!

De voorstelling vertelt het verhaal van de lange tocht die ze samen afleggen, hoe elk individu ook een deeltje is van een groep en hoe ze gek worden van elkaar, maar tegelijk ook zorgen voor elkaar. Wie ben je als individu? Hoe ontstaat vriendschap? En hoe waardevol is het als je dat gevonden hebt. Wordt de tocht dan belangrijker dan de bestemming?

Moenieworrienie is een beeldende en fysieke voorstelling, geïnspireerd op elementen van slapstick. Zowel voor de personages als het publiek is het een verrassende tocht met pieken en dalen, waardoor je op het puntje van je stoel komt te zitten. Een energieke en ontwapenende voorstelling over identiteit, vriendschap, en durven gaan voor je dromen.

 

 --
Van en met: Bart van der Heijden, Heleen Desmet, Matilde Quirynen en Tom Viaene - Techniek: Hans Rigouts - Productie: Collectief Verlof


www.collectiefverlof.be

DATUM DI 08 MRT. 2022
UUR 14:00
TITEL MOENIEWORRIENIE
UITVOERDER COLLECTIEF VERLOF
LOCATIE SCHOUWBURG
PRIJS €5
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR
GENRE THEATER