DO 10.02.22 - UITVERKOCHT

Rita en Krokodil 2

FILM

Coronamaatregelen van toepassing bij deze voorstelling: Schoolvoorstellingen kunnen doorgaan volgens de geldende regels binnen de cultuursector: al zittend, met mondmaskers vanaf 6 jaar en afstand (1 stoel) tussen de klassen (svz 03/01/2022)

Rita is een vrolijke kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij alleen in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Toch brengt Rita’s fantasie hen overal waar ze maar willen. Ze gaan naar de bioscoop, het strand, het zwembad en naar een verjaardagsfeestje. Ze belanden zelfs in de ruimte! Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Deze tweede film is een heerlijke compilatie van de succesvolle Deense verhaaltjes die je meenemen in de wereld van de 4-jarige Rita en haar grote vriend Krokodil. Over vriendschap, emoties en de ervaringen van iedere dag. De korte, speelse en kleurrijke filmpjes met veel oog voor detail en vol kleine grapjes en muzikale elementen zijn een ideale eerste bioscoopervaring voor de kleinste kijkertjes.

--

DK GB 2018, 45min.
Regie: Siri Melchior
Nederlands gesproken

--

Lesmap beschikbaar vanaf 10 januari 2022

UITVERKOCHT!
DATUM DO 10 FEB. 2022
UUR 13:45
TITEL RITA EN KROKODIL 2
UITVOERDER FILM
LOCATIE SCHOUWBURG
PRIJS €4
DOELGROEP 1STE KLEUTER, 2DE KLEUTER
GENRE FILM