MA 01.03.21

Murmur

Grensgeval / Aifoon

Deze voorstelling werd geannuleerd omdat de geldende coronamaatregelen verlengd werden tot maart. Helaas vonden we in de agenda van het gezelschap en in onze schouwburgkalender geen moment waarop we deze voorstelling nog dit seizoen kunnen hernemen maar ze komen volgend schooljaar terug. We hebben wel de cast van 4Hoog bereid gevonden om hun speelperiode van Kom wel bij ons te verlengen. Allen welkom in juni voor de kleutervoorstelling Kom wel.

 

Murmur* is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Het is een ware beleving. De kleuters krijgen bij het binnenkomen een ruisend rugzakje aan. Rondom een landschap van speakers en de acrobatische componist Camiel. Hij bouwt een wereld vol geluid. Een purrende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

Meer dan welkom in een fantasierijke compositie die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

*Murmur: fluisteren; murmelen; brommen; morren; kabbelen; klateren; ruisen


--

Concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel - Acrobatie: Camiel Corneille - Regie: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens - Geluidscompositie: Stijn Dickel (aifoon) - Dramaturgie: Mieke Versyp - Kostuums: Dorine Demuynck - Coproducenten: aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, C-Takt, MiraMiro- Met steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent, De Grote Post, Circuscentrum, Circusnext - Met dank aan Sterre De Vresse, Ward Mortier, Camille Paycha

 

www.grensgeval.eu

 

LESMAP: Niet beschikbaar.

DATUM MA 01 MRT. 2021
UUR 14:00
TITEL MURMUR
UITVOERDER GRENSGEVAL / AIFOON
LOCATIE SCHOUWBURG
PRIJS €5
DUUR 50M
DOELGROEP 3DE KLEUTER
GENRE CIRCUS