DO 21.01.21 - UITVERKOCHT

Zussen

FILM

cc De Schakel sluit tijdelijk zijn deuren naar aanleiding van de coronamaatregelen. De voorstelling zal niet doorgaan op de geplande datum in januari maar werd verplaatst naar maart. De verlenging van de coronamaatregelen zorgt er voor dat we de voorstelling nogmaals verplaatsten van maart naar april maar uiteindelijk hebben we deze ook moeten annuleren. De ingeschreven leerkrachten werden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Iedereen is welkom om in te tekenen op een alternatief. Het plan is om de laatste week van juni een buitenpodium te bouwen aan de vijvers naast De Schakel. Daar nodigen we maar liefst vijf muzikanten uit die the-best-off-songs spelen van RADIO OORWOUD. Alle info kan je nalezen op de voorstellingspagina van Beest of!.

 Vega is 9 en gaat samen met papa en haar kleine wildebras-zusje Billie op trektocht door de wildernis. Een zalige tocht vol heerlijke momenten. Tot papa in een rotsspleet komt vast te zitten en zijn enkel bezeert. De zussen moeten op zoek naar hulp. Bang en ongerust gaan ze het woud in, maar dankzij enkele magische gebeurtenissen ontdekken ze krachten die ze nooit in zichzelf vermoed hadden. En bovenal ontdekken ze de (super)kracht van … zusjes!

Dit spannende avontuur in de prachtige Noorse bossen en wouden is een ode aan de kracht en volharding van kinderen, van meisjes, van zusjes. Ze overstijgen zichzelf en overwinnen hun angsten. Tussen Vega en Billie knettert en vonkt de energie. En dat is geen verrassing, want ook in het echte leven zijn ze zussen. Een op-en-top familieverhaal dus.

--

NO 2020, 1u25
Nederlands gesproken

Regie: Arild Østin Ommundsen, Silje Salomonse

 

LESMAP: Beschikbaar vanaf 1 september.

UITVERKOCHT!
DATUM DO 21 JAN. 2021
UUR 13:45
TITEL ZUSSEN
UITVOERDER FILM
LOCATIE SCHOUWBURG
PRIJS €4
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR
GENRE FILM