Virtual reality - filmworkshop

JEF.

Neem een duik in de toekomst en ga aan de slag met virtual en augmented reality. Met een laagdrempelige tool bouw je een virtuele ruimte die je vult met digitale figuren.

Werken in 360° daagt je uit om op een andere manier na te denken over beeldkaders. Zo voelt het om met een VR-bril naar een andere plek verplaatst te worden.

--

wie: filmdocent JEF. komt een hele dag naar school (de school zorgt voor: 2 klasgroepen (vm + nm)
waar: op school
max: 25 leerlingen/begeleider

-- 

De school voorziet:

- op de dag van de workshop per begeleider een ruim lokaal met voldoende bereikbare stopcontacten en/of verdeeldozen, (enkele) tafels en stoelen aan de kant geschoven, tv met afstandsbediening en video-ingang OF beamer/smartboard met geluidsinstallatie. Het is altijd fijn als alles voor aanvang klaar staat.

- vooraf een afsluitbaar lokaal voor het materiaal. JEF voorziet al het nodige materiaal voor elk type workshop (camera’s, laptops, iPads, creamateriaal,…). Meestal wordt dit kort voor de workshop op de school geleverd. Gelieve het veilig op te bergen in een lokaal dat kan afgesloten worden en de nodige mensen hiervan te verwittigen.

TITEL VIRTUAL REALITY - FILMWORKSHOP
UITVOERDER JEF.
PRIJS € 4,50/LEERLING MET EEN MINIMUM VAN € 62/GROEP/BEGELEIDER
DUUR HALVE DAG
DOELGROEP 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR, 1STE SECUNDAIR, 2DE SECUNDAIR, 3DE SECUNDAIR, 4DE SECUNDAIR, 5DE SECUNDAIR, 6DE SECUNDAIR