Mini movie - filmworkshop

JEF.

Film je met de camera het liefst van superhoog of eerder laag bij de grond? Wat ontdek je als je van heel dichtbij filmt? Als cameraman experimenteer je met bewegende beelden en speel je met kadrage en standpunten. Puzzel een kleine scène in elkaar en draai je eigen mini-film.

Via actieve opdrachten ontdekken de deelnemers dat een scène uit talrijke shots bestaat. Ze bedenken een kort verhaal en gieten dit in een storyboard.  Met de iPad verfilmen en monteren ze hun idee. Afhankelijk van het niveau van de deelnemers en de duur van de workshop kan er verdiepend gewerkt worden rond geluid en licht in de film.

--

wie: filmdocent JEF. komt een hele dag naar school
waar: op school
duur: halve of een hele dag (bij een halve dag zorgt de school voor 2 klasgroepen (vm + nm)
max: 25 leerlingen/begeleider

--

De school voorziet:

- op de dag van de workshop per begeleider een ruim lokaal met voldoende bereikbare stopcontacten en/of verdeeldozen, (enkele) tafels en stoelen aan de kant geschoven, tv met afstandsbediening en video-ingang OF beamer/smartboard met geluidsinstallatie. Het is altijd fijn als alles voor aanvang klaar staat.

- vooraf een afsluitbaar lokaal voor het materiaal. JEF voorziet al het nodige materiaal voor elk type workshop (camera’s, laptops, iPads, creamateriaal,…). Meestal wordt dit kort voor de workshop op de school geleverd. Gelieve het veilig op te bergen in een lokaal dat kan afgesloten worden en de nodige mensen hiervan te verwittigen.


 

TITEL MINI MOVIE - FILMWORKSHOP
UITVOERDER JEF.
PRIJS HALVE DAG: € 4,50/LEERLING MET EEN MINIMUM VAN € 62/GROEP/BEGELEIDER - HELE DAG: € 8,50/LEERLING MET EEN MINIMUM VAN € 124/KLAS/BEGELEIDER
DUUR HALVE OF EEN HELE DAG
DOELGROEP 1STE LEERJAAR, 2DE LEERJAAR, 3DE LEERJAAR, 4DE LEERJAAR, 5DE LEERJAAR, 6DE LEERJAAR